Αλεξόπουλος Αριστείδης Δ., D.D.S

Άνεση και Ασφάλεια

Η Dente Clinic είναι μια κλινική με σύγχρονες υποδομές και μοντέρνο χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για άνεση και οικειότητα.

Τηρούμε άριστες συνθήκες υγιεινής απολυμαίνοντας τον οδοντιατρικό εξοπλισμό και αποστειρώνοντας τα οδοντιατρικά εργαλεία σε χώρους ξεχωριστούς από τους χώρους θεραπειών. Σεβόμαστε τον χρόνο σου, γι’ αυτό είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας.

Η Dente Clinic είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τα υψηλότερης ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα.

Καλωσήρθες στην κλινική μας

Η Φιλοσοφία μας

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες αποσκοπούν σε ένα υγιές, λειτουργικό, λαμπερό, και αυθεντικό χαμόγελο. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τις νεότερες τεχνικές, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, καθώς και τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά.

Η κλινική μας άνοιξε το 2006 και από τότε η βασική φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Προσφέρουμε μια ξεχωριστή και εξατομικευμένη οδοντιατρική εμπειρία, με βάση τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Η άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σας είναι πολύ σημαντική για μας. Γι’ αυτό παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και κρατάμε τον χρόνο αναμονής στο ελάχιστο. Οι χώροι μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετοι, ώστε να νιώθετε οικεία σε κάθε σας επίσκεψη.

Άριστες συνθήκες υγιεινής επιτυγχάνονται με την εφαρμογή νοσοκομειακών προτύπων στην απολύμανση του οδοντιατρικού εξοπλισμού και στην αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων σε χώρους ξεχωριστούς από τους χώρους θεραπειών.

Οι αρχές μας

Οι αξίες μας

Εξυπηρέτηση

Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και απαιτεί ξεχωριστή αντιμετώπιση. Γι’ αυτό τον λογο, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου είναι η πρώτη μας μέριμνα, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ποιότητα

Παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με στοπό να καταρθώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα. Στοχεύουμε σε ένα υγιές, λειτουργικό, λαμπερό, και αυθεντικό χαμόγελο, το οποίο θα κρατήσει στον χρόνο και θα σε κάνει να χαμογελάς ελεύθερα.

Αξιοπιστία

Βασιζόμαστε στον επαγγελματισμό και στην ειλικρίνεια, καθώς στοχεύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης. Οπότε, όλες οι υπηρεσίες μας γίνονται με σεβασμό και διακριτικότητα.