αλεξόπουλος άρης

Αλεξόπουλος Άρης, DDS

Χειρούργος Οδοντίατρος

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πρώην επιστημονικός συνεργάτης του μεταπτυχιακού τμήματος Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών
  • Πτυχίο, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Ιδιωτικό Ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο
  • 251 ΓΝΑ, 12μηνη πρακτική εξάσκηση στο Περιοδοντολογικό και Οδοντοθεραπευτικό Τμήμα

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

  • Μέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
  • Εθελοντική Παροχή Οδοντιατρικών Υπηρεσιών στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής και στη Στέγη Νέων Παλαιού Φαλήρου
  • Οδοντίατρος στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ στη Βάρη και στην Αγία Παρασκευή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  • Πρόγραμμα Αισθητικής Οδοντιατρικής στο Οδοντιατρικό Ινστιτούτο Gide
  • Παρουσιάσεις σε Συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Ο Άρης είναι χειρούργος οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχει ειδικευτεί στην Περιοδοντολογία με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Αισθητικής Οδοντιατρικής του Οδοντιατρικού Ινστιτούτου Gide, το οποίο περιελάμβανε εκτενή θεωρητική μελέτη για τον σχεδιασμό ενός όμορφου και αισθητικού χαμόγελου, καθώς και την ολοκληρωμένη κλινική άσκηση σε όλες τις σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές για την ανακατασκευή ενός χαμόγελου.

Για τον γιατρό, η μόρφωση δεν σταματάει ποτέ και γι’ αυτό δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συνεχή μελέτη των τελευταίων τεχνολογιών, συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εργασίες και παρουσιάσεις. Οι εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκυρα ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά διαδικτυακά σεμινάρια και είναι μέλος σε αρκετούς ιατρικούς συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις.

Η Dente Clinic είναι η μοναδική οδοντιατρική κλινική που διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάνω στην αισθητική οδοντιατρική. Από προηγμένα συστήματα λεύκανσης (όπως το Beyond Polus Advanced) και ορθοδοντικής (όπως οι ορθοδοντικοί διαφανείς νάρθηκες Clear Aligner) μέχρι κορυφαίας ποιότητας οδοντιατρικά εργαλεία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου (όπως SADENT, Hu-Friedy, Aesculap).Α